Om forfatterne

Jo Stein Moen (født i Trondheim, 1972) er kommunikasjonsrådgiver og skribent. Cand.mag. fra NTNU med historie mellomfag og medievitenskap. Har vært prosjektkoordinator ved Prosjekt for Internasjonalt samarbeid og konfliktløsning ved forskningsstiftelsen Fafo. Moen var nestleder i AUF 1996-2000, og har vært politisk rådgiver for statsminister Jagland, rådgiver for Aps parlamentariske leder i Stortinget, samt politisk rådgiver i regjeringen Stoltenberg I (Miljøverndepartementet). Moen er sentralstyremedlem i Norsk Kommunikasjonsforening, styremedlem i Nei til EU og leder i Stavne/Sverresborg Ap. Hovedforfatter av boka Et nytt nei (Spartacus forlag, 2004). Bosatt i Trondheim.

Rolf Sæther (født i Oslo, 1937) er utdannet jurist. Administrerende direktør i Norges Rederiforbund 1992–2002. Styreleder i Folketrygdfondet 2002–2006. Nestleder i Atlanterhavskomiteen 1996–2002. Sæther er også tidligere leder i Bibliofilklubben, boksamler og amatørhistoriker med særlig interesse for den spanske borgerkrigen.
Bosatt i Oslo.

Last ned høyoppløselige bilder av forfatterne »

Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License. Bildene krediteres:
Foto: Leo Valen, www.tusendager.no